KEK DURIAN VIRAL




Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua...

Hari ni nak kongsi gambar kek durian viral. Fuhh nama tu, hehe. Idea asal dari my sister Estrella. Mula2 buat hasilnya tak seberapa cun, ada rupa kacukan nangka disitu ^_^

Gambar ni percubaan saya kali yang kedua. Alhamdulillah menjadi, feed back pun ok. Durinya pun dah jadi duri durian, hihi. Saya nak share cara buat durinya tapi seganlah pulak, boleh tengok video live dari Estrella RG...

Part 1


Bagi kawan2 yang berada ditawau tu, kalau teringin nak rasa kek ni bolehlah order dengan Estrella atau walk in terus ke cafenya di alamat dibawah tu k.

Estrella's Cafe
Lower Ground Floor, 
Lot LG-28B, Eastern Plaza,
Tawau, Sabah.

Nak order dengan saya pula, boleh wassap ke nombor ni 0195849242, tq :) 
Area Shah Alam





Comments

Popular Posts