HAPPY 1ST BIRTHDAY ARASH AL MASIH :)



Alhamdulillah setahun sudah usia Arash Al Masih baby boy mama :)

Lahir sebagai bayi pra-matang, patutnya umur baru 10 bln setengah. Tapi tidak mengapa asal sihat tubuh badan, membesar aktif...

Mama doakan moga Arash membesar menjadi anak yang soleh, pintar, celik hati & minda, berjaya didunia & akhirat...

Amin Ya Rabbal Alamin...




Kek pertama Arash sepatutnya saya nak buat kek Robocarpoli tapi dah dibuat bahan main pulak keta robocarpoli & friendsnya tu ^_^ 

Terus tak jadi, tukar ke plan B. Buat kek Elmo. Arash suka sangat tengok si Elmo kenit gedik ni kat U-tube, peberet song ni. Abahnya pun suka mainkan gitar lagu ni, apalagi si Arash bukan main concentrate lagi eh, panggil makan pun tak pedulik.

La, la, la, la ^_^





Kek dalamnya kek span coklat saja, takda nak buat special sebab nanti membazir kalau tak abis. Bulan puasa ni, selera nak makan kek memang kurang kan. Nak makan dessert yang simple 2 aje atau jenis yang berkuah. 

Anyway, saya ucapkan jutaan terima kasih untuk doa2 yang rakan2 kirimkan dilaman fb tadi, muahhh... 

Amin Ya Rabbal Alamin



Comments

Popular Posts